Menu

DOBOJ: U protekla 24 časa rođene četiri djevojčice i dva dječaka

FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: U protekla 24 časa rođene četiri djevojčice i dva dječaka FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: U protekla 24 časa rođene četiri djevojčice i dva dječaka

U Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođene su 23 bebe, i to 13 djevojčica i 10 dječaka, potvrđeno je Srni u porodilištima.

Najviše beba, šest rođeno je u Doboju, pet u Banjaluci, četiri u Gradišci, tri u Istočnom Sarajevu, dvije u Zvorniku, a po jedna u Bijeljini, Nevesinju i Foči.



U Doboju su rođene četiri djevojčice i dva dječaka, u Banjaluci tri djevojčice i dva dječaka, u Gradišci četiri djevojčice, u Istočnom Sarajevu dva dječaka i djevojčica, u Zvorniku dva dječaka, u Bijeljini jedna djevojčica, a u Nevesinju i Foči po jedan dječak.

Poroda nije bilo u Trebinju i Prijedoru.

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Ostavi komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje.

MOLIMO VAS DA PROČITATE SLEDEĆA PRAVILA PRIJE KOMENTARISANJA:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove gradskog portala Dobojski.info. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

nazad na vrh