Menu

DOBOJ: JZU Bolnica "Sveti apostol Luka" raspisuje javni konkurs za specijalizacije i supspecijalizacije

FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: JZU Bolnica "Sveti apostol Luka" raspisuje javni konkurs za specijalizacije i supspecijalizacije FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: JZU Bolnica "Sveti apostol Luka" raspisuje javni konkurs za specijalizacije i supspecijalizacije

Javna zdravstvena ustanova Bolnica „Sveti apostol Luka“ u Doboju objavila je javni konkurs za dodjelu specijalizacija i supspecijalizacija za 2024. godinu. Ovaj konkurs pruža priliku mladim medicinarima da unaprijede svoje znanje i vještine u nekoliko ključnih oblasti medicine.

Specijalizacije koje se nude obuhvataju opštu hirurgiju, internu medicinu, anesteziologiju, reanimatologiju i intenzivnu terapiju, ginekologiju i akušerstvo te radiologiju. Svaka od ovih oblasti ima po jedno mjesto dostupno za kandidate.



Pored specijalizacija, bolnica nudi i supspecijalizacije iz internističke onkologije, endokrinologije i pedijatrijske nefrologije, takođe sa po jednim mjestom za svaku oblast. Supspecijalizacije su namijenjene onima koji žele da prodube svoje specijalističko znanje i da se dodatno usavrše u specifičnim medicinskim disciplinama.

Kandidati koji se prijavljuju za konkurs moraju da ispune određene uslove, koji su detaljno navedeni u konkursnoj dokumentaciji dostupnoj na zvaničnoj internet stranici bolnice. Ovo uključuje odgovarajuće obrazovne kvalifikacije i profesionalno iskustvo koje je potrebno za specijalizaciju ili supspecijalizaciju koju kandidat želi da prati.

Rok za prijavu na konkurs je otvoren do daljnjeg, a svi zainteresovani kandidati mogu da pristupe dodatnim informacijama i potrebnim formularima za prijavu putem internet stranice bolnice.

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Ostavi komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje.

MOLIMO VAS DA PROČITATE SLEDEĆA PRAVILA PRIJE KOMENTARISANJA:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove gradskog portala Dobojski.info. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

nazad na vrh