×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: [ROOT]/images/dobojNEWS/turizam/gastro-fest/gastro-fest-2017
×

Obaveštenje

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/dobojNEWS/turizam/gastro-fest/gastro-fest-2017
×

Greška

[sigplus] Critical error: Image gallery folder dobojNEWS/turizam/gastro-fest/gastro-fest-2017:::0:0 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Menu

DOBOJ: Restoran "Čarda" pobjednik "Gastro festa" (FOTO)

  • Autor  SRNA

[sigplus] Critical error: Image gallery folder dobojNEWS/turizam/gastro-fest/gastro-fest-2017:::0:0 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Restoran "Čarda" iz Doboja pobjednik je današnjeg takmičenja u pripremanju čorbe, organizovanog u okviru prvog uličnog "Gastro festa", na kojem je kulinarske vještine predstavilo 16 restorana sa područja dobojske regije.

Drugo mjesto pripalo je restoranu "Rođa" iz Teslića, a treće mjesto učenicima Ugostiteljsko-trgovinske škole iz Doboja.

Odluku o najbolje spremljenoj čorbi donio je tročlani žiri iz Beograda u sastavu Suzana Milošević i Jelena Ilić iz restorana "Zlatni bokal", te Darko Milisavljević iz restorana "Dva jelena".

Direktor dobojske Turističke organizacije Vladimir Marković zadovoljan je današnjom manifestacijom za koju je najavio da će preći u tradiciju i postati brend.

Marković je posebno zadovoljan što su među nagrađenima i učenici dobojske Ugostiteljsko-trgovinske srednje škole.

"Jako mi je drago što su pokazali da se u toj školi radi kvalitetno i da nastavnici učenike edukuju u pravom pravcu, jer ugostitelji se žale da je teško doći do kvalitetnog kadra", naveo je Marković.

U okviru prvog uličnog "Gastro festa", svoje proizvode izložili su lokalne vinarije i poznati brendovi, kao i proizvođači piva, meda, rakije i ostalih proizvoda.

"Gastro fest" održava se u Vidovdanskoj ulici, a nakon takmičarskog dijela nastupila je poznata muzička grupa "Garavi sokak".{gallery}dobojNEWS/turizam/gastro-fest/gastro-fest-2017:::0:0{/gallery}

nazad na vrh