Menu

OGLAS ZA POSAO: JAMI zapošljava skladištara i više radnika u proizvodnji

  • Autor  Dobojski Info

JAMI d.o.o Sarajevo Poslovna jedinica Kraševo 62 Tešanj, lider na domaćem tržištu u proizvodnji i prodaji tradicionalnih smrznutih gotovih i polugotovih jela i tijesta prima u radni odnos skladištara (1) i više radnika za rad u proizvodnji.

Svi zainteresovani mogu da se jave na brojeve telefona 032 699 090, 032 699 360 i 032 699 660 ili lično u sjedištu fabrike JAMI d.o.o PJ Krasevo 62 Tešanj.

JAMI d.o.o. bazira se na proizvodnju tradicionalnih gotovih i polugotovih jela. S veoma intenzivnim radom, kvalitetom i stručnim kadrovima uspio je priviknuti bosanskohercegovačko tržište na zamrznuti asortiman proizvoda i postati prepoznatljiv na domaćem i inozemnom tržištu u veoma kratkom periodu.

Poslovna jedinica "TEŠANJ” koja posluje u okviru JAMI d.o.o. bavi se proizvodnjom sljedećih proizvodnih programa:

- proizvodnja polugotovih smrznutih proizvoda
- proizvodnja brzo smrznutih proizvoda od lisnatog i vucenog tijesta
- proizvodnja svjeze jufke

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

nazad na vrh