Menu

DOBOJ: Drugi šahovski turnir penzionera

DOBOJ: Drugi šahovski turnir penzionera

Udruženje penzionera grada Doboja organizovalo je danas Drugi šahovski turnir u ovom gradu, na kojem učestvuje 25 takmičara, od kojih će tri prvoplasirana učestvovati na Republičkom prvenstvu penzionera.

Predsjednik Udruženja Rajko Gligorić rekao je novinarima da je za najbolje takmičare obezbijeđeno 10 novčanih nagrada, te tri diplome.

Prema njegovim riječima tri prvoplasirana takmičara stiču pravo da učestvuju na Republičkom prvenstvu penzionera, koje se ove godine održava od 11. do 13. septembra na Tjentištu.

Turnir, koji se odigrava u obnovljenim prostorijama Kluba penzionera, organizovan je po švajcarskom sistemu u devet kola.

Zamjenik gradonačelnika Doboja Dragan Vasilić rekao je da gradska uprava,koja je pomogla u obnovi prostorija Kluba oštećenih tokom prošlogodišnjih poplava, nastavlja da podržava sva sportska dešavanja u ovom gradu,

Vasilić je najavio izgradnju novog šahovskog terena na otvorenom, koji će za potrebe ove populacije biti izgrađen na području gradskog naselja Pijeskovi.

Ostavi komentar

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove Portala Dobojski Info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Dobojski Info zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

nazad na vrh