Menu

Meridian kladionice - tvoje mjesto sigurne zabave! (FOTO)

  • Autor  Dobojski Info
FOTO: Dobojski Info | Meridian kladionice - tvoje mjesto sigurne zabave! FOTO: Dobojski Info | Meridian kladionice - tvoje mjesto sigurne zabave!

Meridian je danas otvorio svoje kladionice koje su dezinfikovane po najvećim svjetskim higijenskim standardima, postavljene su zaštitne barijere, operateri su u zaštitnoj opremi, a postavljene su i najmodernije dezobarijere.

U Meridianu ističu da im je bezbjednost igrača i zaposlenih najvažnija.

- Sve higijenske mjere, koje su nadležni propisali, sprovedene su u djelo. Spremno smo dočekali ponovno otvaranje lokala- napominju iz ove kompanije.

Svi korisnici njihovih usluga mogu biti potpuno sigurni i uvjereni da su primjenjeni najmoderniji svjetski standardi koje su propisali eksperti.

Među pomenutim mjerama su, između ostalog, ograničen broj osoba u prostoriji, održavanje socijalne distance, postavljanje barijera između radnika i korisnika, obavezna dezinfekcija…

Iz Meridiana pozivaju i svoje klijente da budu odgovorni, prije svega prema sebi kao i svojim porodicama i da koriste zaštitnu opremu kako bismo svi zajedno pobijedili u ovoj borbi. Radno vrijeme uplatnih mjesta je od 9 do 21 čas.

Meridian je od početka pandemije borbu protiv virusa korona vodio na cijeloj teritoriji BiH, pomažući ugroženim kategorijama stanovništva. Volonteri u kompaniji Meridianbet su, u proteklom periodu, na teritoriji BiH, donacije u vidu paketa pomoći uručili Crvenom krstu u: Banjaluci, Doboju, Tuzli, Sarajevu, Prijedoru, Gradišci…

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

nazad na vrh