Menu

Lucky Twins Jackpot - uz malo sreće do novca samo na Meridianbetu!

  • Autor  Dobojski Info

Meridianbet i Microgaming donose vam novu igru i sjajnu priliku da se zabavite i osvojite veliku sumu.

Lucky Twins Jackpot odlikuje se tematskim dizajnom za sreću, koji pozajmljuje iz kineske kulture i vjerovanja. Sadrži mnogo zlata, posebno u pozadinskoj slici, gdje gledamo sobu sa blagom.

Uz ukrase u obliku pagode oko područja igre, zlatne ingote, petarde, kovanice, amulete, mačke i logotipe, ali i sa nekoliko osnovnih Roiala, izgled je očekivan.

O čemu se tačno radi i koji je to novitet u igri?

Lucky Twins Jackpot druga je igra u svojoj seriji koju nudi Microgaming. Dizajnirali su igru sa tri rila u tri kolone i samo pet linija, tako da Lucky Twins Jackpot više nije slot od pet rilova, kao njegov prethodnik.

Igra takođe uključuje Lucky Twins jocker-e i zlatne ingotove, zajedno sa bonus igrom koja može pokrenuti gornji jackpot. U zavisnosti od toga koja tri simbola jackpot-a prvo dobijete, možete da pokrenete Grand Jackpot (10 000k x ulog), Major Jackpot (300 x ulog) ili Minor Jackpot (50x ulog).

Lucky Twins Jackpot može veoma dobro da plati, tako da nema razloga da je ne isprobate!

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

nazad na vrh