Logo
Odštampajte ovu stranicu

“SVA LICA AKTIVIZMA” Glasajte za najbolji film u kategoriji “Nagrada publike”

FOTO: Dobojski Info | “SVA LICA AKTIVIZMA” Glasajte za najbolji film u kategoriji “Nagrada publike” FOTO: Dobojski Info | “SVA LICA AKTIVIZMA” Glasajte za najbolji film u kategoriji “Nagrada publike”

U okviru projekta “Sva lica aktivizma”, mladi ljudi iz Dragočaja, Čelinca, Srpca, Kotor Varoši, Laktaša i Prnjavora snimili su 36 kratkih filmova, koji govore o izazovima koje su autori prepoznali u svojim lokalnim zajednicama i o njima ispričali priču.

Od ukupno 36 snimljenih filmova, pet filmova će osvojiti i nagrade! Stručni žiri odabraće četiri filma, a jedan film dobiće nagradu publike. Svi filmovi se mogu pogledati na ovom linku: https://pr.easypromosapp.com/p/906370

Na istom linku je objašnjeno kako glasati za film koji će dobiti nagradu publike. Glasanje će trajati do 27.11. do 23:59h.

Projekat “Sva lica aktivizma” realizuje organizacija Genesis Project iz Banjaluke uz podršku programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), a koji sprovodi IOM Bosna i Hercegovina, uz finansijsku podršku USAID Bosne i Hercegovine.

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.