Logo
Odštampajte ovu stranicu

DOBOJ: U Ekonomskoj školi otvoren kabinet za frizere

DOBOJ: U Ekonomskoj školi otvoren kabinet za frizere DOBOJ: U Ekonomskoj školi otvoren kabinet za frizere

Ekonomska škola u Doboju danas je svečano otvorila kabinet za zanimanje frizer koji je opremljen u okviru realizacije projekta “Biti lijep/a, biti in” koji je sufinansiran sredstvima Gradske uprave Doboj i Fondacije “Mozaik” u iznosu od 1.400 KM.

Direktor Ekonomske škole u Doboju Tijana Vasiljević Stokić rekla je novinarima da je riječ o višenamjenskom kabinetu u kojem će učenici, osim teroijskih i stručnih predmeta, izvoditi i praktičnu nastavu, ali će učenici i dalje na praksu ići u frizerske salone.

Prema njenim riječima, ove godine vlada veliko interesovanje za zanimanje frizera i broj prijava za upis bio je veći od predviđenih 24.

Vasiljevića je istakla da će se nastava odvijati u skladu sa preporukama nadležnih institucija i poštujući predviđene epidemiološke mjere.

Profesor stručnih predmeta Slavica Joldić rekla je da kabinet obezbjeđuje sve neophodne uslove za izvođenje praktične nastave i da nedostaju samo dovoljne količne potrošnog materijala.

Vještine u kabinetu prva je demonstrirala nekadašnja učenica Katarina Dušanić, koja je poručila da će buduće generacije imati bolje uslove za usavršavanje.

Zamjenik gradonačelnika Doboja Vlado Blagojević rekao je da je Ekonomska škola, zajedno sa još četiri neformalne grupe, 23. aprila potpisala ugovore sa Omladinskom bankom za realizaciju projekata koji se finansiraju sredstvima Gradske uprave Doboj i Fondacije “Mozaik”.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.