Logo
Odštampajte ovu stranicu

DOBOJ: Osnovci iz Donje Paklenice posjetili kulturne ustanove grada (FOTO)

[sigplus] Critical error: Image gallery folder dobojNEWS/kultura/obrazovanje/osnovna-skola-ozren-donja-paklenica/aktiv-stranih-jezika-donja-paklenica:::0:0 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Na inicijativu Aktiva maternjeg i stranih jezika Osnovne škole "Ozren" Donja Paklenica i potpredsjednika dobojske Jevrejske opštine i Jevrejskog kulturnog centra, Daria Atijasa, danas su učenici devetog razreda centralne škole u Donjoj Paklenici i područne škole u Trbuku, posjetili kulturne ustanove Doboja.

- Iz Jevrejskog kulturnog centra uputili smo se u Regionalni muzej i Narodnu biblioteku, a potom i na tvrđavu "Gradina". Cilj naše saradnje sa lokalnom zajednicom bio je edukativnog karaktera i imao je pozitivne i veoma uspješne ishode. Upoznavanje različitih kultura, razvijanje međusobne društvene odgovornosti, sticanje čitalačkih navika, poboljšanje vještine komunikacije, uočavanje vrijednosti i značaja kulturnih ustanova našeg grada, samo su neki od pokazatelja opšte kulture, koje su naši učenici danas stekli. Zahvaljujemo svima na gostoprimstvu, ljubaznosti i poučnim predavanjima u kojima smo svi istinski uživali. Posebnu zahvalnost dugujemo gradonačelniku i Odjeljenju za privredu i društvenu djelatnost grada Doboja, na nesebičnoj podršci - kazala je Aleksandra Stević, ispred Aktiva maternjeg i stranih jezika Osnovne škole "Ozren" Donja Paklenica.{gallery}dobojNEWS/kultura/obrazovanje/osnovna-skola-ozren-donja-paklenica/aktiv-stranih-jezika-donja-paklenica:::0:0{/gallery}

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.