Logo
Odštampajte ovu stranicu

RAZMIŠLJATE O PRODAJI? Njemački investitor želi postati većinski vlasnik lokalne kompanije u BiH

FOTO: Dobojski Info | RAZMIŠLJATE O PRODAJI? Njemački investitor želi postati većinski vlasnik lokalne kompanije u BiH FOTO: Dobojski Info | RAZMIŠLJATE O PRODAJI? Njemački investitor želi postati većinski vlasnik lokalne kompanije u BiH

Predstavništvu njemačke privrede u BiH (AHK) obratila se njemačka kompanija koja planira kupovinu postojeće lokalne kompanije.

Kako navode iz AHK, investitor želi postati većinski vlasnik lokalne kompanije, uz očuvanje postojećeg menadžmenta.

Kriteriji koji trebaju biti ispunjeni su da je kompanija iz regije Banja Luka - Doboj pa do sjeverne granice BiH, da je privatno vlasništvo jednog pravnog ili fizičkog lica bez učešća drugih, te da je spremna na prodaju većinskog dijela kompanije (do 90%).

Za kupovinu se potražuje prvenstveno, ali ne i isključivo djelatnost kompanije u sljedećim sektorima: gume, gumene ekstruzije, kao i ostalih proizvoda od plastike.

Više informacija o zahtjevima njemačke kompanije možete preuzeti iz upitnika u prilogu.

Upitnik je potrebno popuniti isključivo na njemačkom ili engleskom jeziku i kao Excel file dostaviti na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. najkasnije do petka, 23.07.2021. godine u 12.00 časova.

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Srodni članci

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.