Logo
Odštampajte ovu stranicu

DOBOJSKI INFO PITA OBRENA PETROVIĆA I NENADA PALEKSIĆA Ko od vas dvojice laže?

FOTO: Dobojski Info | DOBOJSKI INFO PITA OBRENA PETROVIĆA I NENADA PALEKSIĆA Ko od vas dvojice laže? FOTO: Dobojski Info | DOBOJSKI INFO PITA OBRENA PETROVIĆA I NENADA PALEKSIĆA Ko od vas dvojice laže?

Svako ko u Doboju živi duže od jednog izbornog ciklusa zna, ako hoće da zna, da su izbori u ovom gradu farsa. Prije samog početka sve se unaprijed zna.

Zločinački udruženi poduhvat koji predvodi Obren Petrović, sada više od dvije decenije, izbore je sveo na kvantašku pijacu. Kupuje se stoka na kilo, nebitno koje rase i pedigrea.

Razlika od dosadašnjih kvazi izbora u gradu je što su se danas, hvala bogu dragom, konačno neki pojedinci pobunili!

Svima treba da bude jasno da, ma koliko se predstavljao kao jak, Obren Petrović mora da kupi sve i jednog svog podanika. Za Obrenom Petrovićem ne ide niko zato što je pošten, zato što ima viziju... Obrena Petrovića prate samo njegove podguzne muve, a jedna od prvih perjanica je Nenad Paleksić.

Upravo smo objavili dva agencijska teksta gdje su izjave dali Obren Petrović i Nenad Paleksić, i gle čuda, neko laže!

"Paleksić je poručio da se izborni proces do sada provodi po zakonu, da su popunjena sva biračka mjesta nakon što su DNS i Narodni pokret Banjaluka zove povukli svoje akreditovane članove."

"Čista laž je da je DNS povukao svoje ljude, oni su i dalje na većini biračkih mjesta i neka su..." - reče predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Doboj Obren Petrović.

Zato Dobojski Info pita i Obrena Petrovića i Nenada Paleksića: Ko od vas dvojice laže?

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Srodni članci

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.