Logo
Odštampajte ovu stranicu

DOBOJSKI INFO UPOZORAVA: Zmija u TC Bingo, budite oprezni! (VIDEO)

FOTO: Dobojski Info | DOBOJSKI INFO UPOZORAVA: Zmija u TC Bingo, budite oprezni! FOTO: Dobojski Info | DOBOJSKI INFO UPOZORAVA: Zmija u TC Bingo, budite oprezni!

U redakciju gradskog nezavisnog informativnog portala Dobojski Info stiglo je pismo našeg čitaoca u kojem nas obavještava da se u Tržnom centru Bingo nalazi zmija.

"Dobro jutro! Želim da upozorim građane da se čuvaju u TC Bingo u Doboju jer se već pet dana u objektu nalazi zmija. Bila je prvo u magacinu, a sad je u prodajnom prostoru. Radnici je traže poslije radnog vremena svako veče, viđena je već par puta od strane potrošaca ali niko ne reaguje, čak nas prave budalama. Sve sam inspekcije zvao, samo me prosljeđuju sa broja na broj i govore da nisu nadležni! Zvao sam Komunalnu inspekciju, gradsku upravu i Inspektorat Republike Srpske. Koga god sam nazvao dali su mi broj druge službe. Načelnik Komunalne inspekcije kazao je da je za to nadležna Veterinarska inspekcija. Pozvao sam ih, smiju se. Kažu, ne znamo kako da vam pomognemo, nismo ni mi za to zaduženi, pa pričaju između sebe dok sam ja na vezi i smiju se!"

Dobojski Info probao je da dobije komentar od nadležnih iz Kompanije ali na naš upit kao odgovor dobili smo samo smijanje!

Interesuje nas da li bi se i dalje smijali kada bi potrošači bojkotovali njihov centar u Doboju. Da li bi im i tada bilo smiješno!

Kako saznajemo svi zaposleni, i prva i druga smjena, dobili su naređenje da večeras dođu na posao i traže zmiju.

A što se tiče inspekcijskih službi, ah, ionako su svi zaposleni stranački te kako dolaze izbori oni moraju da skupljaju "sigurne" glasove. Ko će još da se sa svojim poslom bakće. Nisu oni tu zbog znanja, već zbog "partije", a vi građani dobro promislite da li vam se isplati dati "siguran" glas.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.