Logo
Odštampajte ovu stranicu

DOBOJSKI INFO NAJAVLJUJE: Craft beer festival 2018

FOTO: Dobojski Info | DOBOJSKI INFO NAJAVLJUJE: Craft beer festival 2018 FOTO: Dobojski Info | DOBOJSKI INFO NAJAVLJUJE: Craft beer festival 2018

Turistička organizacija Doboj u saradnji sa Castrum Brewery u subotu, 21.07.2018. godine, po prvi put organizuje Craft beer festival u Doboju.

Osnovni cilj ove manifestacije je da okupi brojne subjekte iz oblasti zanatske proizvodnje piva koje sve više zauzima svoje mjesto na tržištu ovog popularnog napitka, te da na taj način predstavi i promoviše njihovu ponudu.

Učešće je potrvrdilo 10 pivara, pa će se uz Castrum Brewery i Dobojsko pivo, kao pivare iz grada domaćina, publici predstaviti i sljedeće pivare: Gelender iz Sarajeva; Gorštak iz Banjaluke; Lovac iz Širokog Brijega; Raft iz Foče; Semizburg iz Sarajeva; Old Bridge iz Mostara; Dogma iz Beograda i Zmajska pivovara iz Zagreba, čime je ovaj festival dobio internacionalni karakter.

FB IMG 1531751099954 (1)

Mjesto održavanja manifestacije je Stadion sportskih igara u Doboju (Rukometni stadion) koji će tom prilikom biti u potpunosti prilagođen potrebama učesnika i posjetilaca festivala.

Predviđeno je da se u sklopu festivala održi i muzički koncert, te su za dobar provod zaduženi Mary Janes Little Drum iz Doboja, Racija iz Banjaluke i naravno – Zabranjeno Pušenje iz Sarajeva.

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Srodni članci

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.