Logo
Odštampajte ovu stranicu

DOBOJ: Pomoć za odbojkašice "Pantera"!?

FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Pomoć za odbojkašice "Pantera"!? FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Pomoć za odbojkašice "Pantera"!?

Gradonačelnik Doboja Boris Jerinić primio je danas predstavnike lokalnog Ženskog odbojkaškog kluba "Panteri" - prošlogodišnje prvake BiH i najavio pomoć u pronalasku odgovarajućeg prostora za njihove treninge.

"Našli smo rješenje za ljetni period. Riječ je o prostoru u okviru Stadiona sportskih igara kojim upravlja Organizacioni odbor Međunarodnog rukometnog TV turnira, a koji će biti prilagođen potrebama odbojkašica", rekao je Jerinić novinarima nakon prijema.

Jerinić kaže da je to privremeno rješenje, jer je riječ o poluotvorenom objektu i najavio pomoć za pronalazak sponzora koji bi finansijski podržali Klub radi zakupa sportskih dvorana, s obzirom na visoke iznose koje "Panteri" i roditelji igrača ne mogu obezbijediti.

Trener "Pantera" Dejan Čalaković kaže da za zakup dvorana na godišnjem nivou izdvajaju oko 15.000 KM, što ugrožava rad i egzistenciju ovog kluba i znatno utiče na takmičarski kvalitet.

Čalaković kaže da Klub "Panteri" okuplja 150 djevojčica i da je kao takav među najbrojnijim u BiH.

"Klub se trenutno takmiči u Drugoj ligi Srpske, a nadam se da je ovo sezona u kojoj ćemo napraviti iskorak i plasirati se u Prvu ligu", rekao je Čalaković.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.