Logo
Odštampajte ovu stranicu

DOBOJSKI INFO NAJAVLJUJE: Besplatni košarkaški individualni treninzi za vrijeme zimskog raspusta

FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Besplatni individualni treninzi za vrijeme zimskog raspusta FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Besplatni individualni treninzi za vrijeme zimskog raspusta

Košarkaški Klub BEST Doboj poziva sve igrače i igračice od 12 do 18 godina na besplatne individualne treninge za vrijeme zimskog raspusta. Članovi kluba pored redovnih treninga imaju mogućnost da treniraju individualno. Svi ostali igrači i igračice iz drugih klubova, a koji žele da napreduju i treniraju, mogu da se prijave za treninge.

Predsjednik kluba Ognjen Kuzmić na ovaj način želi da djeci pruži mogućnost boljeg napretka i košarkaškog usavršavanja.

Zbog bolje organizacije treninga i broja učesnika ovog projekta prijave za treninge i testiranje potrebno je izvršiti do 01.01.2020. godine.

Informacije i prijave možete izvršiti na broj telefona 065/356-190.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.