Logo
Odštampajte ovu stranicu

DOBOJ: U Apatinu pehar karatistima Vile (FOTO)

[sigplus] Critical error: Image gallery folder dobojNEWS/sport/borilacki_sportovi/karate/karate-klub-vila-doboj/2019/apatinski-pobednik:::0:0 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Uspješan nastup i dobri pojedinačni rezultati takmičara Karate kluba "Vila" na karate kupu "Apatinski pobednik", koji je održan u Apatinu, rezultirali su osvajanjem trećeg mjesta i pehara.

Karate kup "Apatinski pobednik" održan je u gradskoj dvorani Apatin. Domaćin takmičenja je bio KK "Partizan" iz istog mjesta, dok je Šotokan Karate Savez bio tehnički organizator.

Na ovom takmičenju iz Republike Srpske su nastupila dva kluba, Karate klub "Vila" Doboj je nastupio sa 23 takmičara, a KK "Sočin" iz Teslića sa 36 takmičara.

Takmičenje je prošlo u fer, sportskoj atmosferi, uz učešće 16 klubova. Dokaz ovoj tvrdnji je da se među tri najuspješnija kluba u generalnom plasmanu našla dva kluba iz Republike Srpske i KK "Zanšin" iz Novog sada.

Karatisti Vile osvojili su ukupno 18 medalja od čega 9 zlatnih, 4 srebrne i 5 bronzanih, što je bilo sasvim dovoljno za plasman među najuspješnije i osvajanje pehara.

Pehar za KK "Vila" preuzela je mlada članica i takmičarka Katarina Kuzmić, kojoj je bio i rođendan, te su klupske drugarice i drugari predložili da upravo ona preuzme pehar.

Treneri Kuzmić i Sušić su bili zadovoljni nastupom mladih takmičara u obje takmičarske discipline (kate i borbe). Isiču da klub i dalje ima veliki potencijal u ovim mladim takmičarima.{gallery}dobojNEWS/sport/borilacki_sportovi/karate/karate-klub-vila-doboj/2019/apatinski-pobednik:::0:0{/gallery}

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.