Logo
Odštampajte ovu stranicu

Donacije ove kompanije obradovale sportiste i prvačiće

Donacije ove kompanije obradovale sportiste i prvačiće Donacije ove kompanije obradovale sportiste i prvačiće

Sportiste i prvačiće obradovala kompanija Meridian vrijednom donacijom

I nakon mnogobrojnih humanitarnih aktivnosti i donacija koje je uspješno realizovala kompanija Meridian, postoje uvijek kategorije koje su prioritet i kojima svaka pomoć zlata vrijedi. Sportski klubovi su važni za cijelu zajednicu i kako je njihov opstanak doveden pod znak pitanja usljed mjera koje je diktirao virus korona, ova kompanija ne posustaje i uvijek je spremna da odgovori zadatku. Pomoć sportskim klubovima kako bi im funkcionisanje bilo olakšano je misija na kojoj se svakodnevno radi.

Donacije kompanije Meridian ovaj put su stigle i uručene su FK Zvijezda iz Kakmuža i FK Goražde u sportskoj opremi.

Takođe, smatrajući da su djeca budućnost ove zemlje, kompanija Meridian se uvijek trudi da u njenom karavanu humanosti djeca ne budu nikad zapostavljena. Prvačići jedne osnovne škole u Banja Luci su dobili školski pribor i TV kako bi im nastava u novoj školskoj godini bila još zanimljivija i sadržajnija.

Podsjećamo, kompanija Meridian nastavlja sa humanitarnim donacijama i dalje. Solidarnost ove kompanije su osjetili mnogi gradovi i opštine, pojedinci kojima je trebao krov nad glavom, oboljeli od rijetkih bolesti, zdravstveni sistem, mnoge ustanove zdravstvene njege, javne kuhinje, domovi za djecu i starija lica te mnogi drugi.

Meridian poručuje da ide dalje sa donacijama. Sve dok bude bilo potrebe za pomoći sugrađanima kako u BiH tako i u zemljama regiona gdje posluje.

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Srodni članci

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.