Menu

MERIDAINBET: Naplati tiket u bilo kom trenutku

  • Autor  Dobojski Info
FOTO: Dobojski Info | MERIDAINBET: Naplati tiket u bilo kom trenutku FOTO: Dobojski Info | MERIDAINBET: Naplati tiket u bilo kom trenutku

Zahvaljujući opciji Turbo cash, svoj tiket u Meridianu možete da naplatite u bilo kom trenutku meča.

Kladili ste se na fudbal, košarku ili nešto što uopšte nema veze sa sportom? Zaboravite na neizvjesnost i tikete koji su „pali“- novac možete da uzmete i ranije.

Tiket koji naplatite kroz Turbo Cash uopšte ne mora da bude dobitan na kraju.

Dodatnu draž daje to što i dok utakmica traje, vi imate opciju da zatražite Turbo Cash.

Sada će, pored kalkulisanja oko mečeva koje treba odigrati, biti kalkulisanja i oko trenutka u kom treba naplatiti tiket. Da li je vrijedno rizika, da li su „kola krenula nizbro“, da li je bolje sačekati, odustati ili uzeti novac odmah? Mogućnosti je mnogo...

Osim Turbo cash opcije, na raspolaganju vam je i Turbo isplata, o kojoj više možete da saznate na sajtu Meridianbet.ba.

Vaš tiket će sada biti kao na berzi, u svakom trenutku moći ćete da procijenite koliko vrijedi i u skladu sa tim da profitirate. Registrujte se na ovom linku i zabavite uz Turbo Cash i Turbo isplatu.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

nazad na vrh