Logo
Odštampajte ovu stranicu

LAZARO: Svakodnevni autobuski prevoz za crnogorsko primorje

FOTO: SrpskaInfo | LAZARO: Svakodnevni autobuski prevoz za crnogorsko primorje FOTO: SrpskaInfo | LAZARO: Svakodnevni autobuski prevoz za crnogorsko primorje

Prevoznik "Lazaro" iz Kotora vozi svakodnevno za crnogorsko primorje na dvije linije, Banja Luka-Herceg Novi i Banja Luka-Ulcinj. Polasci na ove dvije linije saobraćaju svako drugo veče, i to jedno veče za Herceg Novi a drugo veče za Ulcinj.

Polazak iz Doboja na liniji Banja Luka-Herceg Novi je u 21 čas naveče, dok je povratak u 5 časova ujutro. Na relaciji Banja Luka-Ulcinj polazak iz Doboja je u 22 časa, a povratak u 8.15 časova.

LAZARO KOTOR

Autobusi kojima prevoznik "Lazaro" saobraća su visokoturistički, opremljeni klima uređajima, tv i dvd uređajima, kafe aparatom, frižiderom i wc-om. Autobusi su redovno kontrolisani i održavani kako bi se putnicima pružila najbolja i najsigurnija usluga.

Za sve informacije kao i za kupovinu ili rezervaciju karata nazovite na broj +387 65 352 550.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.