Logo
Odštampajte ovu stranicu

BRODOLOM 8 se održava 09.08.2014.

BRODOLOM 8 se održava 09.08.2014.

U svom punom kapacitetu i ove godine Brodolom arena spremno dočekuje svoje posjetioce.

Na poznatoj lokaciji posebno preuređenoj za ovu priliku, instaliran je sound sistem od 120Kw snage, dok će poseban vizuelni efekat upotpuniti LED ekrani ukupne površine 240 m2, čime Brodolom arena dobija potpuno novi identitet.

Svim posjetiocima koji na ovogodišnje izdanje Brodoloma odluče doći svojim automobilom, u neposrednoj blizini Brodolom arene, na raspolaganju je parking kapaciteta cca 1000 parking mjesta, od čega je 50% mjesta obuhvaćeno video nadzorom i potpuno osvjetljeno.

Uprkos nestabilnim vremenskim prilikama koje su prisutne u regionu vremenska prognoza za vikend donosi potpuno drugačiju sliku.

Prema dostupnim najavama metereologa za vikend kada se održava BRODOLOM#8, očekuju se temperature do 30 stepeni celzijusa, i to bez padavina.

www.weather2umbrella.com
www.foreca.com

Ove informacije posebno idu u prilog svima koji su namjeravali iskoristiti posebnu ponudu koju je i ove godine Brodolom tim obezbijedio za posjetioce iz drugih gradova ili država. Da podsjetimo, svima koji su namjeravali provesti vikend u Tuzli obezbijedili smo poseban aranžman:

www.brodolom.ba

Vrata Brodolom arene se otvaraju u 20:00h.

Vidimo se 09.08.2014. u Tuzli.

Srodni članci

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.