Logo
Odštampajte ovu stranicu

DOBOJ: Uručene zahvalnice za realizaciju projekta ekološke sekcije Medicinske škole

FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Uručene zahvalnice za realizaciju projekta ekološke sekcije Medicinske škole FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Uručene zahvalnice za realizaciju projekta ekološke sekcije Medicinske škole

U Medicinskoj školi u Doboju danas je povodom Svjetskog dana zaštite životne sredine upriličena dodjela zahvalnica za realizaciju projekta ekološke sekcije "Eko-duh u nama živi - čuvajmo prirodu".

Zahvalnica je uručena gradonačelniku Doboja Borisu Jeriniću, koji je rekao da su učenici poslali poruku da su svi u obavezi da štite životnu sredinu i da svi mogu doprinijeti da se živi u ljepšem i uređenijem gradu.

On je zadovoljan što su u završnoj fazi radovi na uređenju fiskulturne sale, čija je izgradnja finansirana sredstvima Vlade Srbije i Gradske uprave Doboja.

Projekat ekološke sekcije Medicinske škole finansirale su Omladinska banka i Fondacija "Mozaik".

Tijana Katanić je u ime školskog projektnog tima "Eko-duh u nama živi - čuvajmo prirodu" istakla da su sredstva upotrijebljena kako bi se učenici podstakli da razviju odgovoran odnos prema prirodi, te za postavljanje klupa i cvijeća u parku.

Ona je navela da su od Omladinske banke dobili 1.400 KM, dok su preostali iznos sami obezbijedili.

Direktor Medicinske škole Milena Damjanović zadovoljna je što su učenici i nastavnici realizovali projekat do kraja i poručila da ova škola, osim formalnog obrazovanja, daje akcenat i neformalnom, koje učenike osnažuje za njihov budući poziv i život.

Ona je navela da Medicinska škola ove godine upisuje 120 učenika u pet odjeljenja za zanimanja medicinski tehničar, fizioterapeutski tehničar i zubno-stomatološki tehničar.

Damjanovićeva je najavila da će početkom nove školske godine biti u funkciji fiskulturna sala, prva otkako je škola osnovana 1960.

Tim Medicinske škole je zajedno sa još 10 neformalnih grupa iz Doboja 19. aprila potpisao ugovore sa Omladinskom bankom za realizaciju projekata koji u prosječnom iznosu od po 1.500 KM finansiraju Gradska uprava i Fondacija "Mozaik".

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Srodni članci

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.