Logo
Odštampajte ovu stranicu

DOBOJ: Grad nudi stipendije učenicima za upis na deficitarna zanimanja

FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Grad nudi stipendije učenicima za upis na deficitarna zanimanja FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Grad nudi stipendije učenicima za upis na deficitarna zanimanja

Gradska uprava Doboj obezbijediće stipendije učenicima koji u školskoj 2021/2022. godini upišu zanimanja koja su izdvojena kao deficitarna na području ovog grada, objavljeno je na Facebook stranici gradonačelnika Doboja Borisa Jerinića.

Radi se o zanimanjima - vozač motornih vozila, rukovalac građevinskih, pretovarnih mašina i kranova u okviru Saobraćajne i elektro škole, te instalater i obrađivač metala rezanjem u Tehničkoj školi.

Finansijska podrška je podsticaj za veće interesovanje učenika za zanimanja tražena na tržištu rada, a izdvojena kao deficitarna u Doboju.

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Srodni članci

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.