Logo
Odštampajte ovu stranicu

DOBOJ: Večeras izložba ratnih fotografija "Bitka za Moskvu - prva pobjeda" i koncert

FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Večeras izložba ratnih fotografija "Bitka za Moskvu - prva pobjeda" i koncert FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Večeras izložba ratnih fotografija "Bitka za Moskvu - prva pobjeda" i koncert

U organizaciji Ambasade Ruske Federacije u BiH u Doboju će večeras biti otvorena izložba fotografija nastalih u Drugom svjetskom ratu pod nazivom "Bitka za Moskvu – prva pobjeda", i održan koncert "Pjesme ratnih godina", najavljeno je iz dobojskog Centra za kulturu i obrazovanje.

Svečano otvaranje izložbe fotografija nastalih u Drugom svjetskom ratu u vrijeme bitke za Moskvu predviđeno je u 19.00 časova u Umjetničkoj galeriji dobojskog Centra za kulturu i obrazovanje.

Nakon izložbe, biće održan koncert "Pjesme ratnih godina" u izvođenju Hora "Aleksandar Nevski" iz Banjaluke i Srpskog crkvenog pjevačkog društva "Bogoljublje" iz Doboja.

Izložbu i koncert organizuju Ambasade Ruske Federacije u BiH, Ruski kutak pri Ekonomskoj školi u Doboju i dobojski Centar za kulturu i obrazovanje, a pod pokroviteljstvom Grada Doboja.

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Srodni članci

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.