Logo
Odštampajte ovu stranicu

Otvorene prijave za "Moju praksu" i "3D Academy"

FOTO: Dobojski Info | Otvorene prijave za "Moju praksu" i "3D Academy" FOTO: Dobojski Info | Otvorene prijave za "Moju praksu" i "3D Academy"

Otvorene su prijave na programe "Moja praksa" i "3D Academy" koje organizuje Centar za preduzetništvo i transfer tehnologija Univerziteta u Banjoj Luci u saradnji sa Inovacionim centrom Banja Luka.

Programi su namijenjeni studentima Univerziteta u Banjoj Luci, a i ove godine se realizuju uz podršku Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske.

Cilj programa "3D Academy" je upoznati polaznike s 3D tehnologijama, te im osigurati sticanje znanja i vještina koja će im nakon završenog kursa omogućiti samostalan rad u tom području.
Program se sastoji iz obuke koja traje dva mjeseca i jednomjesečne prakse u kompaniji "Media Lab".

U planu je da se predavanja i vježbe organizuju od 19. aprila do 18. juna 2021. godine u prostorijama Inovacionog centra Banja Luka i to tri puta sedmično u terminu od 17 do 20 časova. Takođe, polaznici će raditi i samostalne zadatke poslije svakog predavanja, a za one kandidate koji nemaju računar zadovoljavajućih karakteristika biće omogućeno korišćenje računara u Inovacionom centru.

Кandidati koji uspješno završe obuku (redovno prisustvo i redovan samostalan rad su obavezan uslov) stiču pravo na obavljanje stručne prakse u trajanju od mjesec dana u kompaniji "Media Lab". Praksa će se realizovati u periodu od 21. juna do 18. jula ove godine.

Nakon programa učesnici će biti osposobljeni za napredne tehnike modelovanja u aplikaciji 3DS Max, te će imati jednomjesečno iskustvo na poziciji 3D modelar na realnim projektima. Svim učesnicima koji uspješno savladaju program „Moja praksa“ i „3D Academy“, biće uručeni certifikati.

Sve aktivnosti će biti organizovanje uz poštovanje važećih preporuka za sprečavanje korona virusa.

Prijave

Program je namijenjen studentima Univerziteta u Banjaluci, a prijava treba da sadrži sljedeće:

  • popunjen prijavni obrazac, koji je moguće preuzeti ovdje,
  • uvjerenje sa fakulteta o godini studiranja i položenim ispitima, koje nije starije od 3 mjeseca,
  • CV sa slikom, detaljnim podacima o prethodnom formalnom i neformalnom obrazovanju, praksama i radnom iskustvu,
  • Motivaciono pismo od maksimalno 200 riječi, koje sadrži razlog prijave na akademiju, kao i šta kandidat planira da ostvari sa stečenim znanjima.

Navedene dokumente potrebno je poslati u PDF formatu na adresu elektronske pošte: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Prijave su otvorene do 04. aprila 2021. godine.

Svi kandidati koji prođu prvi krug će biti pozvani na intervju, kako bi finalizovali proces selekcije učesnika. Intervju će biti održan u periodu od 5. aprila do 16. aprila 2021. godine.
Dodatne informacije su dostupne putem adresa elektronske pošte: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Srodni članci

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.