Logo
Odštampajte ovu stranicu

Nastava za brucoše Univerziteta u Banjaluci počinje u ponedjeljak

FOTO: Dobojski Info | Nastava za brucoše Univerziteta u Banjaluci počinje u ponedjeljak FOTO: Dobojski Info | Nastava za brucoše Univerziteta u Banjaluci počinje u ponedjeljak

Na fakultetima Univerziteta u Banjaluci u ponedjeljak, 5. oktobra, za više od 2 000 brucoša počeće nastava, sa predavanjima i vježbama uživo, rekao je prorektor za nastavu i studentska pitanja na ovoj visokoškolskoj ustanovi Strain Posavljak.

Posavljak ističe da klasični vid nastave, koja se odvija uživo i podrazumijeva interakciju studenata i profesora, ima mnogo prednosti u odnosu na onlajn nastavu na internet platformama.

On je napomenuo da je preporuka da broj studenata u grupi bude prilagođen kapacitetima amfiteatra i učionica u kojima se odvija nastava, tako da postoji fizička distanca između studenata od najmanje dva metra tokom predavanja.

– Poštovaćemo sve preporučene epidemiološke mjere, a na fakultetima gdje je broj studenata povećan oni će biti podijeljeni u manje grupe – naveo je Posavljak.

On je dodao da će i laboratorijske vježbe biti prilagođene, te će studenti biti podijeljeni u grupe.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.