Logo
Odštampajte ovu stranicu

DOBOJ: Prodajna izložba za liječenje Sofije Aleksić

FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Prodajna izložba za liječenje Sofije Aleksić FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Prodajna izložba za liječenje Sofije Aleksić

U Centru za kulturu i obrazovanje Doboj danas je organizovana jednodnevna humanitarna izložba "Sofiji s ljubavlju", a sredstva prikupljena prodajom namijenjena su za pomoć u liječenju četvorogodišnje djevojčice Sofije Aleksić, koja boluje od leukemije.

Direktor Centra za kulturu i obrazovanje Vukosava Sofrenić rekla je novinarima da izložbu, na kojoj su izloženi crteži, fotografije, slike, knjige i umjetnine, građani mogu posjetiti do 19 časova.

Ona kaže da je održavanje izložbe inicirala grupa lokalnih umjetnika, predvođeni Draganom Jović i Bojanom Stojaković.

Stojakovićeva je rekla da je motiv za izložbu isključivo humanitarni, da će prikupljena sredstva biti usmjerena za liječenje Sofije i da su cijene izloženih radova simbolične.

Ona kaže da je riječ o jednom u nizu akcija koje su organizovane za liječenje djevojčice.

Svoje radove su između ostalih izložili Sandra Mlađanović, Olivera Babić, Ranko Lukić, Nebojša Bljajić, Amela Jaramaz, Radenko Rašo Suvajac, Bojana Stojaković, Dragana Jović, Anja Rakić, Svetlana Radišković Pejić, Vladislav Maljenović, Tihomir Jović, Helena Suvajac, Filip Jović, Ivana Janković, Jelena Arsenić, Inga Cvijanović, LJiljana Zečević, Emanuela Božić, Stojan Blagić, Biljana Savić i Ana Lukić, saopšteno je iz Centra za kulturu i obrazovanje Doboj.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.