Logo
Odštampajte ovu stranicu

DOBOJ: Sutra promocija knjige „Drago Handanović 60 godina umjetničkog oblikovanja”

FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Sutra promocija knjige „Drago Handanović 60 godina umjetničkog oblikovanja” FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Sutra promocija knjige „Drago Handanović 60 godina umjetničkog oblikovanja”

U velikoj sali dobojskog Centra za kulturu i obrazovanje sutra, 23. januara, sa početkom u 19 časova, biće održana promocija knjige „Drago Handanović 60 godina umjetničkog oblikovanja”, autora Ljubomira Kaišarevića iz Doboja.

Plakat promocije Handanović

Ovo svojevrsno biografsko djelo o poznatom dobojskom umjetniku, ne samo da prikazuje njegov bogat stvaralački opus i rad, nego dokumentovano odslikava i likovno-umjetničku scenu Doboja, a dijelom i regije Doboj, u zadnjih šest decenija.

Ljubomir Kaišarević do sada je objavio šest knjiga, a koautor je dva značajna književna izdanja. Njegovi tekstovi su zastupljeni i u drugim književnim izdanjima i časopisima. Živi i stvara u Doboju.

Ulaz je slobodan.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.