Logo
Odštampajte ovu stranicu

DOBOJ: U Donjoj Grapskoj održana 8. tradicionalna Božićna smotra folklora

FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: U Donjoj Grapskoj održana 8. tradicionalna Božićna smotra folklora FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: U Donjoj Grapskoj održana 8. tradicionalna Božićna smotra folklora

U organizaciji KUD “Napredak” Bušletić-Donja Grapska, u prepunoj sali Domu kulture u Donjoj Grapskoj, održana 8. tradicionalna Božićna smotra folklora sa igrankom.

Osim domaćina, pred brojnom publikom su nastupili i KUD “Osječani” iz Osječana, kao i KUD “Miloš Kupres” iz Kožuha.

Ovoj svojevrsnoj kulturnoj manifestaciji trebavskog kraja prisustvovao je gradonačelnik Doboja Boris Jerinić, koji je bio generalni pokrovitelj manifestacije, te brojne zvanice iz društvenog-političkog života grada Doboja.

Domaćini su dodijelili i zahvalnice zaslužnima za organizaciju ovog kulturnog događaja. Zahvalnice su dobili gradonačelnik Doboja Boris Jerinić, predsjednik Skupštine grada Doboja Sanja Vulić, potpredsjednik Skupštine grada Doboja Miloš Bukejlović, poslanik u Parlamentu BiH Obren Petrović, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Danijel Jošić, kao i drugi istaknuti pojedinci za dobru saradnju.

Takođe, domaćini su se izuzetno potrudili da ovogodišnja smotra svima ostane u lijepom sjećanju, tako da su po završetku folklorne manifestacije podijeljeni paketići za najmlađe, te je organizovano zajedničko druženje – igranka na kojoj je svirao i goste zabavljao “Joker” band.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.