Logo
Odštampajte ovu stranicu

DOBOJ: Pobjednici takmičenja "Nauči se, čovječe" opremaju kabinet

FOTO: RTV Doboj | Pobjednici takmičenja "Nauči se, čovječe" opremaju kabinet FOTO: RTV Doboj | Pobjednici takmičenja "Nauči se, čovječe" opremaju kabinet

Ivana Ilić, David Lukić, Oliver Đurđević i Ivan Đurđević, učenici Osnovne škole "Sveti Sava" u Doboju, pobjednici takmičenja "Nauči se, čovječe", tokom raspusta će odlučiti koji školski kabinet će biti opremljen sredstvima koja su kao šampioni osvojili od predsjednice RS Željke Cvijanović.

Svoje utiske sa finala sumirali su na prijemu koji je u petak za njih organizovan u prostorijama škole, a nisu izostali ni prigodni poklon bonovi.

"Najteži su bili trenuci kada dobijemo pitanje pa nismo sigurni da li je tačno ili nije", priznala je kapiten ekipe Ivana Ilić, učenica devetog razreda, te dodala da su joj tokom takmičenja najlakša bila pitanja iz geografije, dok je opšta kultura išla malo teže.

Osim opremanja kabineta po njihovom izboru, učenici su za svoju školu osvojili i opremanje informatičkog kabineta u vrijednosti od 20.000 KM, te sportskog poligona za nastavu fizičkog vaspitanja.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.