Logo
Odštampajte ovu stranicu

DOBOJSKI INFO DONOSI: Pozorištance i iz Zvorniкa donijelo nagrade (FOTO)

FOTO: Dobojski Info | Pozorištance i iz Zvorniкa donijelo nagrade FOTO: Dobojski Info | Pozorištance i iz Zvorniкa donijelo nagrade

[sigplus] Critical error: Image gallery folder dobojNEWS/kultura/Pozoristance-bez-adrese/zvornik-pozoriste-bez-adrese-decembar:::0:0 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Dječija dramska grupa "Pozorištance bez adrese" učestvovala je 18. decembra 2019. godine na Sedmom međunarodnom festivalu dječijeg pozorišta "Zvono" u Zvorniku. Pozorištance je izvelo predstavu "Jače od čarolije" po tekstu i u režiji profesorice Mire Stanišev. Ni ovaj put, nagrade nisu izostale. Nagrađene su Anja Aleksić, kao najbolja glumica Festivala i Mira Stanišev za dramski tekst.

U revijalnom dijelu programa Festivala, zvorničkoj publici se predstavila Dramska grupa Medicinske škole Doboj predstavom "Uspori, nigdje ne gori", po tekstu i u režiji profesorice Mire Stanišev. Publika je predstavu prihvatila sa iskrenim oduševljenjem. Pozorištance je takođe, u mjesecu decembru, bilo gost i modričkoj publici, gdje je u Кulturnom centru 11. decembra 2019. godine odigralo svoju "Čaroliju" Poželimo malim glumcima još mnogo nagrada!{gallery}dobojNEWS/kultura/Pozoristance-bez-adrese/zvornik-pozoriste-bez-adrese-decembar:::0:0{/gallery}

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.