Logo
Odštampajte ovu stranicu

DOBOJ: Polugodišnji koncert Muzičke škole

FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Polugodišnji koncert Muzičke škole FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Polugodišnji koncert Muzičke škole

Učenici Osnovne muzičke škole "Markos Portugal" iz Doboja organizovali su večeras polugodišnji koncert sva četiri odsjeka - klavir, gitara, violina i harmonika.

Direktor ove škole Aleksandar Vukojević rekao je da je programom predviđeno 17 tačaka i da su se predstavili najspremniji učenici, kao i učenici koji su ostvarili zapažene rezultate na domaćim i međunarodnim takmičenjima.

muzicka skola koncert 02

Vukojević je istakao da je zadovoljan ovogodišnjim postignutim uspjehom.

On je naveo da ovu obrazovnu ustanovu u okviru četiri odsjeka pohađa 190 učenika.

Večeras su, između ostalih, izvođene kompozicije Ludviga van Betovena, Frederika Šopena, Milimira Dojčinovića, Mladena Matovića, kao i filmska muzika.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.