Logo
Odštampajte ovu stranicu

DOBOJ: Dječije “Pozorištance bez adrese” izvelo predstavu “Jače od čarolije”

FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Dječije “Pozorištance bez adrese” izvelo predstavu “Jače od čarolije” FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Dječije “Pozorištance bez adrese” izvelo predstavu “Jače od čarolije”

Dječije “Pozorištance bez adrese” iz Doboja izvelo je večeras u ovom gradu predstavu “Jače od čarolije” koja je na nedavno održanom takmičenju u Mrkonjić Gradu osvojila nagrade za kolektivnu igru i glumački potencijal.

Rukovodilac ovog pozorišta Mira Stanišev istakla je da u predstavi učestvuje 18 mališana.

“Predstva poručuje da u ovim vremenima, kada nam je najveća čarolija virtuelni svijet i svijet kompjuterskih igarica, postoji nešto jače od čarolije, a to je prva prava ljubav”, rekla je Stanišev, koja potpisuje tekst i režiju.

Ona je izrazila zadovoljsto što je na Festivalu dječijeg stvaralaštva u Mrkonjić Gradu u jakoj konkurenciji Dječije “Pozorištance bez adrese” iz Doboja osvojilo prvo mjesto za najbolju kolektivnu igru, a Mihajlu Damjanoviću uručeno priznanje za najbolji glumački potencijal.

Predstava je odigrana u Centru za kulturu i obrazovanje Doboj.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.