Logo
Odštampajte ovu stranicu

DOBOJSKI INFO NAJAVLJUJE: Predstava „Noć bogova“ Mire Gavrana

FOTO: Dobojski Info | DOBOJSKI INFO NAJAVLJUJE: Predstava „Noć bogova“ Mire Gavrana FOTO: Dobojski Info | DOBOJSKI INFO NAJAVLJUJE: Predstava „Noć bogova“ Mire Gavrana

U velikoj sali dobojskog Centra za kulturu i obrazovanje večeras, sa početkom u 19 časova, na repertoaru je predstava „Noć bogova“, po tekstu Mire Gavrana, a u režiji Marka Manojlovića. U predstavi igraju Vojin Ćetković, Dejan Lutkić i Nebojša Ilić.

Premijera predstave bila je u aprilu 2015. godine i od tada je na scenama u regiji igrala više od 100 puta. Dugovječnost ove predstave govori o njenom kvalitetu i odličnoj glumi, publici prepoznatljivih dramskih imena. Sa ovom predstavom je u Doboju 2016. godine otvoren Teatar fest, a glumac Vojin Ćetković je glumačkom besjedom obogatio svečanost otvaranja festivala.

Cijena ulaznice je 10 KM.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.