Logo
Odštampajte ovu stranicu

DOBOJ: Otvorena izložba umjetničkih radova fotografa iz BiH (FOTO)

FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Otvorena izložba umjetničkih radova fotografa iz BiH (FOTO) FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Otvorena izložba umjetničkih radova fotografa iz BiH (FOTO)

U Doboju je sinoć otvorena izložba umjetničke fotografije "Foto BiH" autora iz BiH, na kojoj su predstavljeni najbolji radovi nastali tokom prošle godine.

Predsjednik Asocijacije za umjetničku fotografiju BiH Ozren Božanović rekao je da je na već tradicionalnoj izložbi vidljiv jedan kontinuirani iskorak prema kvalitetu, sa zadatkom da fotografiju približi građanima koji treba da prepoznaju šta je to umjetnička fotografija i naprave distancu sa radovima koji se objavljuju po društvenim mrežama.

On je naveo da se ovakve izložbe organizuju svake godine u 10 lokalnih zajednica širom BiH, sa karakteristikom da nema zadate teme ni tematskog ograničenja.

Radovi su izloženi u Umjetničkoj galeriji Centra za kulturu i obrazovanje, zajedno sa fotografijama članova dobojskog Foto-kino kluba Gordane Ignjatić i Inge Cvijanović.

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.