Logo
Odštampajte ovu stranicu

DOBOJSKI KRUŽNI TOK: Novi način vožnje?!?

FOTO: Dobojski Info | DOBOJSKI KRUŽNI TOK: Novi način vožnje?!? FOTO: Dobojski Info | DOBOJSKI KRUŽNI TOK: Novi način vožnje?!?

Doboj je dobio prvi kružni tok, ali očito i "novi" način vožnje. Šalimo se naravno.

Reakcije su različite, od onih koji kažu da je kružni tok ubrzao protok saobraćaja do onih koji kažu da je njegov promjer male veličine. Treči kritikuju što je ukinuta traka koja je direktno vodila u grad sa sjevernog ulaza. Četvrti već "vide" proširenje postojećeg kružnog toka. Itd.

Ovaj reporter je svjedočio da većina vozača ne koristi pokazivače pravca odnosno žmigavce pri izlazu iz kružnog toka što drastično usporava protok. Savjet saobraćajnoj policiji da ponekad edukuju vozače pa ako treba i kazne nesavjesne.

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Srodni članci

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.