Menu

DOBOJ: Javni poziv - „Zimska čarolija Doboj“ 2019-2020

FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Javni poziv -„Zimska čarolija Doboj“ 2019-2020 FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Javni poziv -„Zimska čarolija Doboj“ 2019-2020

Na osnovu člana 59 i 82 Zakona o lokalnoj samoupravi (Službeni glasnik Republike Srpske broj:97/16 i 36/19), člana 60 i 77 Statuta GradaDoboj (Službeni glasnik Grada Doboj broj: 1/17), Gradonacelnik Grada Doboj upućuje:

Javni poziv

za dostavljanje prijedloga za realizaciju manifestacije

„Zimska čarolija Doboj“

2019-2020

 1. Grad Doboj poziva sve zainteresovane subjekte da se aktivno uključe u realizaciju manifestacije „Zimska čarolija Doboj“ , koja će biti održana na području Grada Doboj – lokalitet gradski park, u periodu 15.12.2019-15.01.2020. godine. Radno vrijeme održavanja predmetne manifestacije biće utvrđeno posebnom odlukom.
 2. U svrhu realizacije manifestacije „Zimska čarolija Doboj“ za prvu sezonu (u daljem tekstu koristiće se termin Zimska čarolija, u odgovarajućem padežnom obliku), Grad Doboj, u svojstvu organizatora i generalnog pokrovitelja manifestacije, obezbijediće uslove za besplatno korišćenje 15 prodajnih objekata – drvenih kućica, samog lokaliteta, odnosno ostalih pratećih sadržaja na lokalitetu, pod uslovom obezbjeđenja očuvanja komunalnog reda.
 3. Pozivaju se svi zainteresovani subjekti da podnesu svoje prijedloge za učešće u realizaciji manifestacije Zimska čarolija, uz obavezno poštovanje sljedećih uslova:
  1. Ponuđeni sadržaj (proizvod, usluga) treba odgovarati ideji promovisanja kulture, zabave, edukacije bez diskriminacije po bilo kojoj osnovi (polnoj, vjerskoj, rasnoj, nacionalnoj i sl)
  2. Ponuđeni sadržaj(proizvod, usluga) treba biti proizveden/distribuisan uz obezbjeđenje visokog nivoa kvaliteta, a u duhu promovisanja zimskih radosti
 4. Pored sadržaja preciziranih tačkom 2 Javnog poziva, dio lokaliteta može se ustupiti i za održavanje kulturnih, edukativnih i ostalih sadržaja zabavnog karaktera na otvorenom (muzički događaji, žive maskote dizajnirane u duhu zimskih radosti u svrhu fotografisanja sa istim i slično).
 5. Odobrenje korišćenja lokaliteta, odnosno pripadajuće opreme, biće uslovljeno prvenstveno kvalitetom, originalnošću i svrsishodnošću predložene ideje, a zatim okvirima raspoloživih kapaciteta samog lokaliteta. Svi korisnici kapaciteta kojima bude odobreno učešće u realizaciji Zimske čarolije biće u obavezi uskladiti i prilagoditi ambalažu proizvoda odnosno ambijent pružanja usluge i distribucije proizvoda zimskom ambijentu i duhu predstojećih zimskih praznika.
 6. Pozivaju se sve obrazovno-vaspitne ustanove i druge organizacije edukacijskog karaktera (muzičke, plesne škole, glumačke sekcije) da se aktivno uključe u realizaciju manifestacije organizacijom prigodnih programa, predstava i nastupa.
 7. Generalni pokrovitelj manifestacije Zimska čarolija je Grad Doboj, a ukoliko bilo koja organizacija, preduzeće ili udruženje, iako svojom djelatnošću ne odgovara i idejno se ne uklapa u okvire i zahtjeve ovog Javnog poziva, ima želju da uzme učešće u realizaciji Zimske čarolije, može na ime ove manifestacije donirati sredstva u svrhu kupovine nakita namijenjenog dekoraciji samog lokaliteta Zimske čarolije, a zauzvrat Grad Doboj će istim, u znak zahvalnosti, besplatno ustupiti reklamni prostor na samom lokalitetu predviđen u predmetne svrhe.
 8. Ovaj javni poziv ostaje otvoren do 01.12.2019.godine, a Grad Doboj zadržava pravo da od učesnika traži dodatnu dokumentaciju u svrhu dokazivanja činjenica koje mogu biti važne za realizaciju ovog Javnog poziva.
 9. Prijave sa prijedlozima učešća dostavljaju se na adresu: Grad Doboj, Hilandarska 1, 74000 Doboj, sa naznakom „ za učešće u realizaciji manifestacije zimska čarolija“.
 10. Ovaj javni poziv biće objavljen u dnevnom listu Glas Srpske, na zvaničnoj internet prezentaciji Grada Doboj, a sadržaj istog biće emitovan i u okviru programa RTV Doboj.

Broj: 02-022- 2282 /19

Doboj: 15.11.2019. godine

GRADONAČELNIK

Boris Jerinić

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Ostavi komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Slobodno komentarišite, kritikujte i izrazite svoje mišljenje.

MOLIMO VAS DA PROČITATE SLEDEĆA PRAVILA PRIJE KOMENTARISANJA:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove gradskog portala Dobojski.info. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu redakcija@dobojski.info

nazad na vrh