Logo
Odštampajte ovu stranicu

Servisna informacija CJB Doboj za 31.08.2014. godine

Servisna informacija CJB Doboj za 31.08.2014. godine

U protekla 24 časa na području Centra javne bezbjednosti Doboj evidentirano je 5 krivičnih djela, 1 prekršaj iz oblasti javnog reda i mira i 4 saobraćajne nezgode.

Ostali događaji:

U mjestu Suho Polje, područje grada Doboja, na lijevoj obali rijeke Spreče juče je pronađen nepoznati muški leš. Zbog nepristupačnosti terena angažovani su pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Doboj koji su čamcem izvršili prebacivanje leša na pristupačniji dio obale. Policijski službenici Policijske stanice Doboj 2 izvršili su uviđaj zajedno sa ljekarom mrtvozornikom Doma zdravlja Doboj, prilikom čega na tijelu nisu uočeni vidljivi tragovi povreda. Na osnovu naredbe dežurnog tužioca beživotno tijelo nepoznatog starijeg muškarca prevezeno je mrtvačnicu, gdje je od strane rodbine izvršeno prepoznavanje lica. Radi se o D.M., štićeniku Doma za starija i iznemogla lica na Preslici, koji se iz navedene ustanove udaljio 23. avgusta tekuće godine i za kojim je nadležna Policijska stanica Doboj 2 raspisala potragu.

Policijskoj stanici Doboj 2, juče oko 08,00 časova prijavljeno je da se na stepeništu kod ulaza u kuću u mjestu Boljanić, područje grada Doboja, nalazi beživotno tijelo M.R. Uviđaj su izvršili Policijski službenici Policijske stanice Doboj 2, zajedno sa ljekarom mrtvozornikom Doma zdravlja Doboj, prilikom čega je utvrđeno da je M.R. pao na stepeništu i od zadobijenih povreda na licu mjesta preminuo. O navedenom događaju obavješten je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj.

Srodni članci

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.