Logo
Odštampajte ovu stranicu

DOBOJ: Drogu sadili u kanti, u šumi pronađen zasad indijske konoplje (FOTO)

FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Drogu sadili u kanti, u šumi pronađen zasad indijske konoplje FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Drogu sadili u kanti, u šumi pronađen zasad indijske konoplje

Dobojska policija traga za nepoznatim osobama koje su na veoma nepristupačnom terenu zasadili i uzgajali indijsku konoplju, potvrđeno nam je u policiji.

Droga je pronađena u šumi, a do tog mjesta je vodio veoma nepristupačan put. Posebno je zanimljivo što su dileri drogu zasadili u kante za boju i sakrili je u staroj napuštenoj kući.

Izvor Srpskainfo pojasnio je da je droga otkrivena u sklopu akcije „Plantaža“ dok je policija obilazila sumnjiva mjesta.

– Postoje uvijek lokacije koje su nepristupačne i skrivene, pa su zbog toga pogodne dilerima da tu uzgajaju drogu. Upravo zbog toga policija često obilaze takve lokacije – kaže naš sagovornik.

Dodaje da je upravo takav bio i ovdje slučaj, te da su u toj kući našli kante sa stabljikama indijske konoplje.

marihuana

Portparol Policijske uprave Doboj, Dragana Kerkez, rekla je da su njihovi pripadnici pronašli devet stabljika indijske stabljika konoplje dužine do 40 centimetara.

– O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj, koji se izjasnio da ovdje postoje obilježja krivičnog djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga – istakla je Kerkezova.

Dodaje da će njihovi službenici nastaviti s provođenjem kontinuranih planskih aktivnostu u cilju suzbijanja i otkrivanja svih oblika protivpravnih radnji, a koje se odnose na nabavljanje, stavljanje u promet i konzumiranje opojnih droga.

DOBRI REZULTATI

Drogu u napuštenoj kući pronašli su pripadnici Policijske stanice Doboj 1, koji su se i ranije istakli po veoma dobrim rezultatima u borbi protiv zloupotreba droge.

Pripadnici ove stanice su, do sada u ovoj godini, ostvarili par dobrih rezultata i zaplijenili značajne količne narkotika.

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Srodni članci

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.