Logo
Odštampajte ovu stranicu

DOBOJ: Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 19.01.2020. godine

FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 19.01.2020. godine FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 19.01.2020. godine

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su tri krivična djela i jedna saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom.

Značajniji bezbjednosni događaji:

Policijskoj stanici Doboj 2, 19.01.2020. godine, prijavljeno je da je izvršena provala u kuću na području grada Doboja, odakle je otuđeno vatreno oružje. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.

Policijskoj stanici Teslić, 19.01.2020. godine, prijavljeno je da je izvršena provala u privredno društvo u Tesliću, odakle je otuđen novac. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.

Aktivnosti i rezultati:

Policijski službenici Policijske uprave Doboj, u prethodna 24 časa na području Doboja lišili su slobode tri vozača kod kojih je utvrđeno prisustvo alkohola u organimu od preko 1, 5 g/kg, jednog vozača koji je odbio da se podrvgne alkotestiranju te jednog vozača u Modriči kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu preko 1, 5 g/kg. Nakon prestanka razloga za zadržavanje navedena lica su puštena na slobodu i istima su uručeni prekršajni nalozi za počinjene prekršaje iz Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Policijski službenici Policijske uprave Doboj, 19.01.2020. godine, u Podnovlju, područje grada Doboja, Derventi, Tesliću i Brodu, izvršili su obezbjeđenje javnih skupova povodom obilježavanja Bogojavljenja i plivanja za Časni krst, prilikom čega je bilo prisutno ukupno preko 6.500 građana i isti su protekli bez negativnosti.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.