Menu

DOBOJ: Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 03.12.2019. godine

  • Autor  PU Doboj

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su tri krivična djela i dvije saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom.

Značajniji bezbjednosni događaji:

Policijskoj stanici Derventa, 03.12.2019. godine, obratilo se oštećeno lice iz Dervente koje je prijavilo da se lice inicijala Z.R. iz Teslića, najvjerovatnije lažno predstavilo kao zastupnik prava svih fizičkih lica kako u zemlji tako i u inostranstvu, sa kojim je oštećeno lice dogovorilo da ga zastupa u predmetu potraživanja ratne odštete za civilnu žrtvu rata, a za koji mu je platilo veći iznos novca. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da navedeno ima obilježje krivičnog djela „Prevara“. U toku je rad na rasvjetljavanju navednog krivičnog djela.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

nazad na vrh