Logo
Odštampajte ovu stranicu

APEL ZA POMOĆ: Nestao Stojan Petković iz Čečave, područje opštine Teslić

FOTO: Dobojski Info | APEL ZA POMOĆ: Nestao Stojan Petković iz Čečave, područje opštine Teslić FOTO: Dobojski Info | APEL ZA POMOĆ: Nestao Stojan Petković iz Čečave, područje opštine Teslić

Policijska uprava Doboj poziva građane da ukoliko uoče lice sa fotografije ili imaju korisna saznanja o licu, infomacije prijave lično najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatan broj „122“.

Policijskoj stanici Teslić, 06.10. 2019. godine, prijavljeno je da je Stojan Petković (1940) posljednji put viđen 05.10.2019. godine, oko 15, 00 časova, te da je isti sitnije tjelesne građe, sijede kose i sitnijeg usporenog hoda.

Kada je posljednji put viđen na sebi je imao crni kaput, plavi džemper, bijelu košulju, samotne hlače zelene boje a od obuće crne cipele.

Policijski službenici Policijske uprave Doboj u skladu sa Uputsvom o potražnoj djelatnosti, preduzimaju sve potrebne mjere i radnje na pronalasku nestalog lica.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.